Penthouse Sungrand – American Country style apartment is gentle but equally elegant and formal

0
39
5/5 - (2 votes)

Penthouse Sungrand – American Country style apartment is gentle but equally elegant and formal.
The Penthouse apartment of the Sungrand Thuy Khue project was requested by the homeowners for a design that brings a warm, comfortable, light and familiar feeling. The design is given by Minh Nguyen Design with the American Country House style.
The apartment is designed with 4 bedrooms for family and common utility spaces. The interior space is gentle throughout with bright white colors combined with blue accents which is the homeowner’s favorite color along with the rustic warmth of wooden details. You especially have a hobby of collecting paintings and decorative items to commemorate the trip, so the interior space needs to have suitable spaces to arrange these items appropriately. These decorative points are the highlights that contribute a great deal to the expression of the owner’s personality and preferences. Another special feature of the design is the details of the stone arches, the fireplace decorated with quartz stone that is gently emphasized are the special details of the house.
Please look forward to seeing this apartment when it is completed.

The living room is light with light coated tones throughout.
The living room is light with light coated tones throughout.
The highlight is the system of shelves and the system of rough wooden slats
The highlight is the system of shelves and the system of rough wooden slats
The open kitchen area with the central kitchen island design is the highlight of the house. The heart-shaped quartz stone design is an impression of this kitchen.
The open kitchen area with the central kitchen island design is the highlight of the house. The heart-shaped quartz stone design is an impression of this kitchen.
The kitchen floor is raised for the purpose of changing the position of the existing drain to achieve the intended design.
The kitchen floor is raised for the purpose of changing the position of the existing drain to achieve the intended design.
The staircase area was repositioned and redesigned to suit the needs of room division.
The staircase area was repositioned and redesigned to suit the needs of room division.

Thank you for visiting our website. If you find it interesting, please share it so that more people know. If you have any other ideas, please leave a comment below.
Thank you very much!!!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments